over mij

“Dit ben ik, Brechtje Troost.
Leuk je te ontmoeten.”

Dan kijken we samen naar wat er al is.
We cureren zorgvuldig en we brengen jouw verhaal helemaal terug naar de kern.

We zoomen in op de persoonlijke details die een verhaal te vertellen hebben. We gebruiken natuurlijke lichtinval, aandachtig gekozen materialen en kleuren om die verhalen een waardig canvas te geven.

We vullen je ruimte niet met spullen, maar met persoonlijkheid en warmte. Met materialen die je zintuigen prikkelen en met functionele producten die in jouw behoeftes én jouw persoonlijke stijl voorzien.

Als je nieuwsgierigheid is gewekt, aarzel dan niet om contact met mij op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Ik kijk ernaar uit om van je te horen.

Elke dag lijkt de wereld een beetje sneller te draaien.
Dus als we eindelijk thuis komen aan het einde van weer een hectische dag, verlangen we naar wat ruimte om even op adem te komen. Om het leven een beetje te vertragen.

We verlangen naar het moment waarop we ons helemaal kunnen ontspannen, niet langer op onze hoede, en het stof van het dagelijks leven eindelijk kan neerdalen. Dat vredige moment waarin we alleen maar hoeven te zijn.

Met mijn werk roep ik dat gevoel van sereniteit en herkenning op. Zowel in beeld als in interieur, creëer ik sferen die persoonlijkheid, warmte en rust uitstralen. En waar orde en functionaliteit een essentiële rol spelen.

Hoe?
Ik stel vragen.
Ik loop in jouw schoenen.

Wie ben jij? Wat is jouw verhaal?
Hoe dient jouw ruimte jou? Ik leef me in zolang als nodig is om een compleet beeld te krijgen.

interieur ontwerp   ·   styling   ·   kleuradvies

interieur ontwerp
·
styling
·
kleuradvies

"Met mijn werk probeer ik een gevoel van sereniteit en herkenning op te roepen."